Restaurant C

PROJECT: Restaurant C

LOCATION: Amsterdam, The Netherlands

PROGRAM: Restaurant and Event room

ASSIGNMENT: Interior Design and Name

STATUS: Realized in 2016

SIZE: 250m2

CLIENT: Michiel van der Eerde

DESIGN: Studio Noun

TEAM; Sandra Planken in co creation with Pras Hooft

PHOTOGRAPHY: Studio Noun

AWARDS: Nominated Best Restaurant Design Award 2017

PUBLICATIONS: ElleEten

                         Vogue

                         VTwonen

                         VTwonen

                         YourLittleBlackBook

                         HetParool

                         MyTravelBoektje

                         Culy

                         BySam

                         TheAvantguardian

                         GreaterVenues

                         EntreeMagazine

                         HorecaTrends

                         HelloAmsterdam

                         BartsBoektje