Walter Benedict

PROJECT: Walter Benedict

LOCATION: Den Haag, The Netherlands

PROGRAM: Restaurant

ASSIGNMENT: Interior Design

STATUS: Realized in 2015/16

CLIENT: Bas van de Elst & Jan Willem van der Zee

SIZE: 120m2

DESIGN: Studio Noun

TEAM: Sandra Planken

PHOTOGRAPHY: Blom & Blom

AWARDS: Nominated Best Restaurant Design Award 2016

PUBLICATIONS: Glamour

                         BartsBoektje

                         JessiesCuisine

                         GirlsLove2Travel

                         Culy

                         CottonAndCream

                         JanMagazine

                         AnneMerel

                         WanderHabit

                         TheStyleOffice

                         AbsolutelyTheHague

                         WijntjesMetEster

                         MissionNana

                         HaagseFoodie

                         Costes

                         NS

                         CityStyleGuide

                         Hotspotjes